محل تولد: جيرفت
متولد ۱۳۴۰
سن: ۵۴
محل شهادت: رزمگاه لیبرتی
تاریخ شهادت: ۷-۸-۱۳۹۴
۳۶سال سابقه فعالیت سیاسی
هنوز یاران کیومرث طنین صدای گرم و خندههای او را در گوش دارند که در مصاحبهای میگفت:
”این دشمن زبون خامنهای طلسمشکسته فکر میکنه با کشتن مجاهدین، با این زد و بندها با این توطئهها با این خمپاره بارانها ما را به تسلیم میکشانه... . اینجا را با خمپاره و موشک زد به حساب اینکه ما را به تسلیم بکشونه، کور خونده! مجاهدین با خون راهشون باز میشه، انگیزه میگیرم. ما انگیزه مون صد چندان میشه، برای مبارزه بیشتر برای جنگ صد برابر، اینکه پشت این رژیمو به خاک بنشونیم “کیومرث در شب قدر سال ۹۲ و با اشراف کامل به آینده و آنچه که در پیش است، در نقشه مسیرش نوشته بود:
”یا علی اگر زمانه هزار بار از این هم سختتر بشود هرگز نخواهم گذاشت دشمن به مقاصد شوم خود برسد چون ما مجاهدین به سلاح انقلاب ”به همان چیزی که هرگز نه ارتجاع و نه استعمار آن را نخواهند فهمید مسلح هستیم“
سه سال پیش از این یعنی در آبان ۹۰ هم نوشته بود:
”بر عهد و پیمان با خدا و خلق و شهیدان و بر سوگندهای خود پایدار و استوارم. ... و در این رابطه از همرزمان، سازمان و یاران اشرفنشان و مردم ایران که شاهد سوگند مجاهدی من بودهاند میخواهم که روی من حساب کنند.“
به این ترتیب، کیومرث که پیش از پیوستن به مجاهدین، در روستاهای اطراف جیرفت به کشاورزی مشغول بود، به مردمش اطمینان خاطر میدهد که در سه دهه رزم مستمر، به آنچنان بلوغی رسیده که توانایی درافتادن با پیچیدهترین و سختترین توطئههای سیاسی تاریخ معاصر را دارد.
او در یکی از نوشتههایش، در بیان احساسات درونیاش گفته:
”میخواهم احساس مجاهدی خودم را از این ایام (بعد از فروغ اشرف) و بهخصوص در این شب احیا که رستگاری همهٴ ما مجاهدین است بیان کنم: واقعیت این است که برای اولین بار است که در هر زمینهای احساس سرشاری و پر بودن مجاهدی (ایدئولوژیک) میکنم، چرا که یک فهم و درک جدیدی از قرآن و انطباق آن با مبارزه پیدا کردم و اینکه ما مجاهدین در چه نقطهای از تاریخ قرار داریم و من بهعنوان یک مجاهد عضو کوچک این سازمان... برای محقق کردن... . مأموریت سرنگونی همه چیز داریم“
کیومرث در سال ۸۹ که امواج فتنه پیرامون اشرف را فراگرفته بود نوشت:
”خدا را گواه میگیرم... تا آخرین قطره خونم دست از مجاهدت، از این آرمان و رهبری بر نخواهم داشت و انقلاب خواهر مریم را سرلوحهٴ یومیهٴ خودم خواهم کرد.“
روزی مسعود گفته بود ”توحید فراتر از یک تئوریست، توحید یک عشق است“ عشق به هستی، عشق به انسانها و عشق به یگانگی و یگانه دیدن آنها، عشق به عدالت و برابری و عشق به آزادی.
مجاهد قهرمان کیومرث یوسفی روز هفتم آبان امسال، دفتر عشق به این همه را، با امضایی سرخ، مهر کرد و جاودانه شد.
0 نظرات:
ارسال یک نظر