سیاوش سیفی متولد ۱۳۳۰ در بناب است. او دانشجوی مهندسی بود.
سیاوش سیفی پیش از عضویت در سازمان مجاهدین خلق ایران، از رهبران فعال جنبش دانشجویی در سالهای دهه ۱۳۵۰ بود که از مجاهدین و مبارزه مسلحانه حمایت و آن را ترویج میکرد. به دلیل همین فعالیتها توسط ساواک شاه دستگیر و به زندان افتاد. وی مدتی در زندان اوین با مسعود رجوی همبند شد. در این مدت با نظارت مسعود رجوی، توسط فرمانده محمد ضابطی تحت آموزش قرار گرفت و به سرعت روند رشد تشکیلاتی و ایدئولوژیکی خود را طی کرد. برخوردهای قاطع سیاوش سیفی در زندان شماره ۱ قصر و در مقابل زندانبانانی مثل سرهنگ محرری و سرهنگ زمانی در زندانهای شاه، نقل محافل زندانیان سیاسی آن دوره بود.
سیاوش سیفی پس از انقلاب ضدسلطنتی همراه با سردار موسی خیابانی به تبریز رفت و در آنجا مسئولیتهایی را بهعهده گرفت. سیاوش سیفی جهت فراهم کردن زمینهی راهاندازی رادیو صدای مجاهد، نخستین مسئول مجاهد بود که در اوایل سال ۱۳۶۰، به کردستان رفت.
سیاوش سیفی، پس از ۳۰ خردادماه ۱۳۶۰ در سازماندهی مقاومت مسلحانه در استانهای گیلان و مازندران و راهاندازی شاخهی جنگل، نقشی کلیدی و تعیینکننده داشت. او در مرداد ۱۳۶۱، معاون مرکزیت و مسئول کل بخش شهرستان سازمان مجاهدین خلق ایران بود. کار سیاوش سیفی در شرایط اختناق رژیم خمینی، حفظ تماس و رساندن رهنمودهای سازمانی به شهرهای مختلف بود. این کار در شرایطی انجام میشد که در خیابانهای تهران قدم به قدم از عابران پیاده تا مسافران تاکسی و اتوبوس شهری و خودروهای شخصی تفتیش و بازرسی میشدند. اما سیاوش سیفی مانع از این شد که رژیم خمینی بتواند ارتباط سر و بدنهی سازمان مجاهدین خلق را قطع کند. سیاوش سیفی توانست با پیشدستی بر نظام جمهوری اسلامی که قصد نابودی مجاهدین را داشت، به موقع اقدام کند و ضمن سوزاندن بسیاری از طرحهای رژیم، با تجدید سازماندهی، آتش مقاومت و اعتراض را در شهرهای میهن روشن نگهدارد. این تجدید سازماندهی و تغییر و جابهجایی کادرها، گاه روزانه چند بار برای یک شهر ضرورت پیدا میکرد.
سرانجام روز ۱۰مرداد۱۳۶۱ فرا رسید، روزی دیگر از حماسههای مجاهدین
۱۰مرداد۱۳۶۱، همچون ۱۲ اردیبهشت ۶۱، یکی از روزهای فراموشیناپذیر مقاومت ایران در رویارویی با دشمن ضدبشری است
دهم مرداد، یادآور حماسه درخشان نبرد و مقاومت دهها تن از قهرمانان مجاهد خلق درنقاط مختلف تهران است. حماسهیی که در آن دیگربار، صلابت و جنگآوری و عزم آهنین عنصر مجاهد خلق برای مقاومت و نبرد بیامان در برابر دیکتاتوری ضدبشری بهاثبات رسید. در رأس این شهیدان پاکباز و دلاور، مجاهد قهرمان فرمانده سیاوش سیفی قرار داشت که با رشادت، فرماندهی عملیات را در صحنه نبرد بهعهده داشت و پساز نبردی دلیرانه، خود نیز همچون دیگر یارانش دامن محبت بهخون رنگین کرد.
در آن صبح خونین، قهرمانان دلاور مجاهد خلق که فرمانده سیاوش سیفی در رأسشان قرار داشت، در چندین پایگاه مقاومت، در نقاط مختلف تهران دربرابر مزدوران خمینی و پاسداران ظلمت و تباهی، قهرمانانه بهشهادت رسیدند.
در پایگاه سیاوش سیفی نبرد و درگیری تا ساعتها ادامه داشت. در این نبرد سیاوش سیفی و یارانش همگی جان باختند.
نبرد و درگیری مجاهدین در دهم مرداد ۱۳۶۱، فقط در پایگاه سیاوش سیفی نبود بلکه در این روز پر حادثه چندین پایگاه سازمان مجاهدین خلق، در تهران مورد شناسایی و تهاجم پاسداران قرار گرفت. همزمان در بسیاری از نقاط تهران از یوسفآباد، تا امیرآباد، جی، سهراه ضرابخانه، چیذر، مصدق، قلهک، آلاحمد، جمهوری، مجیدیه، و فاطمی درگیری و حمله به پایگاههای مجاهدین ادامه داشت و تا ساعتها صدای گلوله و انفجار در شهر تهران میپیچید.
با ما در کانال تلگرام پیشتازان راه آزادی ایران همراه باشید
https://t.me/shahidanAzadai96
۱۴۰۰ مرداد ۹, شنبه
پربینندهترین مطالب
-
محل تولد: بروجرد شغل: دبیر سن: - تحصیلات: - محل شهادت: تهران تاریخ شهادت: ۱۰-۹-۱۳۶۲ مجاهد شهید اسدالله بهنامی، فرزند قهرمان خطه بروجرد، مر...
-
محل تولد: رضوانشهر شغل: - سن: ۳۰ تحصیلات: فوق دیپلم محل شهادت: کرمانشاه تاریخ شهادت: ۱۳۶۷ سابقه مبارزاتی: ۹سال در دل تاریخ پر فراز و نشیب...
-
محل تولد: آبادان شغل: همافر نیروی هوایی سن: ۳۷ تحصیلات: دانشجوی رشته مکانیک از آمریکا محل شهادت: تهران تاریخ شهادت: ۱۵-۷-۱۳۶۴ محل زندان: ا...
-
محل تولد: بابل شغل: مکانیک سن: ۲۶ تحصیلات: متوسطه محل شهادت: کرمانشاه تاریخ شهادت: ۱۳۶۷ سابقه مبارزاتی: ۹سال زندانی سیاسی: ۵سال از اشعار م...
برچسبها
۱۲ اردیبهشت
۱۹بهمن۶۰
۳۰خرداد۶۰
۵مهر۶۰
آبادان
آذربایجان شرقی
آمل
اراک
اردبیل
ارومیه
استان فارس
اصفهان
اعدام
اهواز
ایلام
بابل
بابلسر
بجنورد
بروجرد
بندرانزلی
بندرعباس
بندرگناوه
بوشهر
بهبهان
بهشهر
پدر
پرستار
پزشک
پزشکی
پیرانشهر
تبریز
تهران
تیرباران
جنبش دادخواهی
جوانان
جویبار
چلچراغ
حلقآویز
خانواده
خاوران
خراسان
خوزستان
دامپزشکی
دانشآموز
دانشجو
دره گز
دکتر
دکترا
دهلران
دهه شصت
رشت
رودسر
زاهدان
زنان شهید
زنجان
زندان
زندان اوین
ساری
سال۶۰
سرخهحصار
سردشت
سمنان
سنندج
سیاهکل
شهدای مجاهد
شهدای نوجوان
شهر ری
شیراز
عیاران
فروغ جاویدان
فومن
قائمشهر
قتلعام۶۷
قزوین
قم
قمرود
قیام آبان۹۸
کارگر
کارمند
کازرون
کرج
کردستان
کردکوی
کرمان
کرمانشاه
کشاورزی
گرگان
گرمسار
گلستان
گورجمعی
گیلان
لار
لاهیجان
لنگرود
مادر
مازندران
ماهشهر
مرکزی
مرند
مریم رجوی
مزار شهیدان
مشهد
معلم
ملایر
مهاباد
مهر۶۰
مهندس
مهندسی
میاندواب
میانه
نامه
نجفآباد
نهاوند
نهران
وصیتنامه
وکیل
همدان
یزد
بایگانی مطالب
کل نماهای صفحه
-
ارتباط با ما
0 نظرات:
ارسال یک نظر