محل تولد: تبريز
سن: ۲۸
تحصیلات: دیپلم
محل شهادت: کرمانشاه
تاریخ شهادت: ۱۳۶۷
سابقه مبارزاتی:۹سال
«…من شهلا نوراللهی وقتی شنیدم که مجاهدین در خیابان طالقانی محلی دارند و اسمنویسی میکنند، برای اسمنویسی به جنبش رفتم.
قبل از ۳۰خرداد در قسمت دانشآموزی رابط چند دبیرستان بودم و در اواخر خردادماه۶۰ بهعنوان رابط بسیاری از نیروها را به سازمان وصل میکردم».
شهلا نوراللهی، زنی از جنس مقاومت و شجاعت، در سال ۱۳۳۹ در تبریز دیده به جهان گشود. از همان جوانی، قدم در مسیری گذاشت که راه و رسمش آزادیخواهی و عدالتطلبی بود. در سن ۲۸ سالگی، با جانفشانی و ایستادگی در برابر ظلم و ستم، نامش را در صفحات درخشان تاریخ این سرزمین جاودانه کرد.
شهلا از دوران دانشآموزی با سازمان مجاهدین خلق پیوندی عمیق یافت و بهعنوان رابطی پویا، دبیرستانهای مختلف تبریز را به این جنبش وصل کرد. پس از دستگیری در سال ۱۳۵۹ بهعلت فعالیتهای سیاسی و تبلیغی، چندی را در زندان تبریز گذراند. اما حتی زندان نیز نتوانست روحیه او را خم کند؛ بلکه او را مصممتر ساخت و در نهایت با آغاز مبارزات مسلحانه در سال ۶۰، به فرماندهی سه تیم عملیاتی رسید و در چند عملیات موفق نقشآفرینی کرد.
عشق و ایمان او به آرمان آزادی، شهلا را به جبهههای مبارزه مسلحانه در کنار ارتش آزادیبخش کشاند. او در سال ۶۶ به این ارتش پیوست و در صفوف آن، همچون چراغی پرفروغ، به مجاهدتی بیوقفه پرداخت و در عملیاتهای متعددی شرکت کرد. رشد و شکوفایی شهلا در صفوف این ارتش مثالزدنی بود و او را به الگویی از استقامت و ایثار تبدیل کرد.
سرانجام، در عملیات «فروغ جاویدان»، شهلا نوراللهی به مقابله با نیروهای دشمن پرداخت و پس از نبردی جانانه و شجاعانه، به مقام شهادت رسید. او با ضرباتی سنگین بر دشمن، پیکر خونین خود را به زمین سپرد و همچون ستارهای در کهکشان فروغهای آزادی جاودانه شد. یاد و خاطره شهلا، برای همیشه در قلب تمام آزادیخواهان زنده خواهد ماند و مسیرش الهامبخش آیندگان خواهد بود.
0 نظرات:
ارسال یک نظر